JOCURI TOM SI JERRY LA FRIGIDER

File Info

Titlu:Tom si Jerry la frigider
Descriere si instructiuni: Distrati-va alaturi de Tom si Jerry care de aceasta data au o confruntare la frigider.Mai intai alegeti-va personajul pe care doriti sa il ajutati,apoi selectati nivelul la care considerati ca va incadrati.Daca l-ati selectat pe Jerry,atunci trebuie sa stiti ca veti strange mancarea,iar de fiecare data cand veti aduna cate ceva le veti da drumul pentru a ajunge in bratele complicelui sau,un alt soricel.Dar feriti-va totodata si de Tom care v-a sta cu ochii pe voi si va face tot posibilul sa va impiedice.Pe de alta parte,daca l-ati selectat pe Tom,controlul il aveti cu tasta SPACE.In momentul cand vedeti ca unul din soareci se apropie de tinta,apasati tasta respectiva.Ideea este sa aveti o sincronizare buna pentru a-l prinde direct in tinta,caci tinta nu este mobila si veti fi foarte atenti pentru a nu rata niciunul.
A fost accesat de : 4,787 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Tom si Jerry la frigider
Tom si Jerry la frigider

Acest joc online Tom si Jerry la frigider a fost jucat pana in momentul de fata de 4,787 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2012-08-26 si are o marime de 0.85 MB.
Stele : 0
Jocul a fost votat de 0 ori si a primit 0 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.