JOCURI TOM SI FETELE

File Info

Titlu:Tom si fetele
Descriere si instructiuni: Tom si fetele este un joc de puzzle online in care va trebui sa reconstituiti niste imagini dragute si veti incepe indata. Ei bine, mai intai de toate alegeti numarul de piese din care sa fie compus jocul, in functie de cat de amplu ati dori sa fie, dar si in functie de cat timp sunteti dispusi sa ii acordati. In continuare, veti amesteca piesele de puzzle dupa care veti incepe sa reconstituiti imaginea. Va dorim mult succes si va asteptam in continuare sa aveti parte de foarte multa distractie aici pe site!
A fost accesat de : 562 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri puzzle onlineInformatii despre jocul gratis Tom si fetele
Tom si fetele

Acest joc online Tom si fetele a fost jucat pana in momentul de fata de 562 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2016-11-15 si are o marime de 0.81 MB.
Stele : 0
Jocul a fost votat de 0 ori si a primit 0 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.