JOCURI TOM SI ANGELA SARUTURI DE ZIUA INDRAGOSTITILOR

File Info

Titlu:Tom si Angela saruturi de ziua indragostitilor
Descriere si instructiuni: Tom si Angela saruturi de ziua indragostitilor este un joc distractiv pe care vi l-am adus cu ocazia zilei indragostitilor si speram sa va placa la fel de mult precum celelalte jocuri din aceeasi categorie. Cei doi indragostiti vor sa se sarute, insa nu vor sa fie surprinsi de nimeni, asa ca va roaga sa ii ajutati pentru ca acest lucru sa ramana secret. Cand nimeni nu este impreajma va trebui sa ii faceti sa se sarute, iar cand va aparea semnul exclamarii, va trebui sa ii opriti din sarutat pentru ca urmeaza sa apara cineva si nu vor sa fie surprinsi. Fiti foarte atenti si distrati-va cu cele mai tari jocuri cu Talking Angela si Tom din Talking Friends doar aici pe site-ul nostru!
A fost accesat de : 757 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri talking angela , multe jocuri sfantul valetin sau jocuri saruturi pe ascuns

Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net > Talking-Tom > Tom si Angela saruturi de ziua indragostitilor


Informatii despre jocul gratis Tom si Angela saruturi de ziua indragostitilor
Tom si Angela saruturi de ziua indragostitilor

Acest joc online Tom si Angela saruturi de ziua indragostitilor a fost jucat pana in momentul de fata de 757 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2016-03-25 si are o marime de 3.21 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 2 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.