JOCURI TALKING TOM PIRAT DE IMBRACAT

File Info

Titlu:Talking Tom pirat de imbracat
Descriere si instructiuni: Va intampinam de aceasta data cu un nou joc cu Talking Tom care este pirat si este de imbracat si cine altcineva decat voi, prietenii sai, s-ar putea ocupa de acest aspect astfel incat sa multumeasca motanul. Tom este pirat si se afla pe vapor, insa are nevoie de cineva care sa se ocupe de tinuta sa, sa ii aleaga cele mai potrivite haine, dar si accesorii pe masura, asa ca se lasa pe mana voastra pentru a face acest lucru fiindca stie ca voi va pricepeti mai bine ca oricine. Nu mai stati pe ganduri si ocupati-va de prietenul vostru accesand cele mai noi jocuri cu Talking Tom din Talking Friends doar pe jocuricartoon.net!
A fost accesat de : 949 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri talking friends , multe jocuri talking tom dress up sau jocuri pirati

Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net > Talking-Tom > Talking Tom pirat de imbracat


Informatii despre jocul gratis Talking Tom pirat de imbracat
Talking Tom pirat de imbracat

Acest joc online Talking Tom pirat de imbracat a fost jucat pana in momentul de fata de 949 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-05-17 si are o marime de 1.9 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 2 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.