JOCURI STRUMFITA DE IMBRACAT

File Info

Titlu:Strumfita de imbracat
Descriere si instructiuni: Ea este draguta strumfita care este de imbracat si cine altcineva in afara de voi ar mai fi in masura sa faca acest lucru? Ei bine, voi va trebui sa ii alegeti o tinuta draguta iubitei Strumfului pentru ca se pregateste sa mearga la intalnire si nu poate iesi oricuml. Are incredere in voi si in gusturile voastre ca nu o veti dezamagi, asa ca nu mai stati pe ganduri si apucati-va de treaba. Distractie placuta cu cele mai noi jocuri dress up cu strumfi doar pe jocuricartoon.net!
A fost accesat de : 673 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri stumfita sau jocuri fetita strumfInformatii despre jocul gratis Strumfita de imbracat
Strumfita de imbracat

Acest joc online Strumfita de imbracat a fost jucat pana in momentul de fata de 673 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-05-26 si are o marime de 0.23 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 2 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.