JOCURI SPONGEBOB CURATA OCEANUL

File Info

Titlu:Spongebob curata oceanul
Descriere si instructiuni: Spongebob curata oceanul,iar voi trebuie sa il ajutati urgent pentru a fi siguri ca va duce treaba la bun sfarsit.Acest joc va aduce mai aproape de personajul vostru preferat,ba chiar va pune in pielea sa.Haideti sa vedem cat de rapizi si cooperativi sunteti.Pe langa Spongebob,il avem in fata si pe prietenul sau cel mai bun,Stea de Mare.Misiunea voastra este sa prindeti toate bulele de apa sau de aer ce polueaza apa.Dupa ce le-ati prins neaparat trebuie introduse in rucsacul vostru ce are captate mii de astfel de bule daunatoare mediului inconjurator.
A fost accesat de : 3,292 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Spongebob curata oceanul
Spongebob curata oceanul

Acest joc online Spongebob curata oceanul a fost jucat pana in momentul de fata de 3,292 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2012-09-18 si are o marime de 6.79 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 1 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.