JOCURI SPITALUL CAILOR

File Info

Titlu:Spitalul cailor
Descriere si instructiuni: Spitalul cailor este intotdeauna deschis pentru caii bolnavi care apeleaza la noi pentru a le acorda o mana de ajutor in situatii extreme. Spitalul nostru este cel mai renumit spital pentru cadrele medicale care actioneaza cu profesionalism. Alatura-te si tu noua si salveaza viata animalelor care sufera de vreo boala sau vreun accident. Caii sunt niste animale foarte inteligente, care au nevoie de ajutorul tau cand sunt raniti. Ofera-le tot ce ai mai bun si ajuta fiecare cal care vine la noi sa se refaca.
A fost accesat de : 9,096 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri de ingrijit cai sau jocuri caiInformatii despre jocul gratis Spitalul cailor
Spitalul cailor

Acest joc online Spitalul cailor a fost jucat pana in momentul de fata de 9,096 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-07-14 si are o marime de 7.42 MB.
Stele : 5
Jocul a fost votat de 2 ori si a primit 5 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.