JOCURI SPIDERMAN SPECTACULAR

File Info

Titlu:Spiderman spectacular
Descriere si instructiuni: Spiderman spectacular este din nou in actiune.Harry Osborn isi incearca din nou norocul,punand la cale planuri malefice ce il vor distruge pe eroul nostru.Haideti sa nu lasam sa se intample acest lucru.Il veti asista pe spiderman in momentele in care are nevoie de ajutor si veti ataca impreuna dusmanul.Aveti la dispozitie trei vieti,fiecare esec taxand o viata.Jocul este structurat pe nivele pentru a te vedea cat de bine te vei descurca pornind de la cel mai simplu nivel si atingand un grad cat mai dificil.Este sansa ta,trebuie sa incerci!Ajuta-ti supereroii favoiti si fiti cei mai buni luptatori!
A fost accesat de : 21,290 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Spiderman spectacular
Spiderman spectacular

Acest joc online Spiderman spectacular a fost jucat pana in momentul de fata de 21,290 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2012-07-24 si are o marime de 4.07 MB.
Stele : 2
Jocul a fost votat de 11 ori si a primit 2 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.