JOCURI SCOOBY DOO PE INSULA

File Info

Titlu:Scooby doo pe insula
Descriere si instructiuni: Scooby doo pe insula este un joc ce face parte din gama larga de jocuri Scooby doo menite sa va capteze atentia si sa va invite la distractie. Scooby si Shaggy se afla pe o insula pustie intr-o misiune. Insa ei s-au ratacit de restul echipei asa ca vor ramane in aceasta noapte aici. Au facut un foc de tabara sub un palmier. Ei vor trebui sa gaseasca si ceva de mancare, iar norocul este de partea lor. In acest loc vor pica fructe pe care Scooby trebuie sa le prinda. Ajutati-l pentru a reusi sa prinda cat mai multe, caci trebuie sa fie rapid si sa reactioneze imediat. Va va fi recunoscator pentru ajutorul acordat.
A fost accesat de : 2,264 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Scooby doo pe insula
Scooby doo pe insula

Acest joc online Scooby doo pe insula a fost jucat pana in momentul de fata de 2,264 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2013-07-26 si are o marime de 1.4 MB.
Stele : 0
Jocul a fost votat de 0 ori si a primit 0 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.