JOCURI SADNESS LA BIROU

File Info

Titlu:Sadness la birou
Descriere si instructiuni: Sadness la birou este un joc interesant pe care vi l-am adus cu Sadness din Inside Out care se afla la birou si voi va trebui sa va alaturati ei si impreuna sa va distrati de minune. Ei bine, va trebui sa o aranjati pentru o noua zi de birou si sa ii alegeti o coafura cu care sa ii stea bine, o tinuta eleganta potrivita pentru birou si niste accesorii care sa fie potrivite cu tinuta pe care i-ati ales-o, dupa care va trebui sa ii decorati frumos biroul pentru ca este foarte important decorul, iar noi va asteptam sa incercati si alte jocuri cu Inside Out doar aici pe site!
A fost accesat de : 579 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri sadnessInformatii despre jocul gratis Sadness la birou
Sadness la birou

Acest joc online Sadness la birou a fost jucat pana in momentul de fata de 579 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2016-03-08 si are o marime de 3.51 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 1 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.