JOCURI RUPE O LA FUGA JERRY

File Info

Titlu:Rupe o la fuga jerry
Descriere si instructiuni: Rupe o la fuga Jerry si nu te lasa prins de dusman.Tom vrea cu orice pret sa prinda soricelul si sa-l manance,dar cu totii stim ca Jerry este foarte istet si nu se lasa prins.Haideti sa-l ajutam pe Jerry sa nu fie prins de motan.Ajuta-l sa alerge cat mai repede,iar atunci cand ii iese vreun obstacol in cale apasati space pentru a sari.Daca Tom il va atinge cu labuta sa,veti pierde o viata.Aveti la dispozitie cinci vieti,si ar fi de preferat sa nu le irositi.Incercati sa duceti misiunea cu succes la bun sfarsit si nu il lasati pe Tom sa iasa victorios din aceasta confruntare.
A fost accesat de : 5,698 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Rupe o la fuga jerry
Rupe o la fuga jerry

Acest joc online Rupe o la fuga jerry a fost jucat pana in momentul de fata de 5,698 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2012-07-24 si are o marime de 1 MB.
Stele : 0
Jocul a fost votat de 0 ori si a primit 0 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.