JOCURI PUZZLE DONALD SI CARUCIORUL CU DULCIURI

File Info

Titlu:Puzzle Donald si caruciorul cu dulciuri
Descriere si instructiuni: Puzzle Donald si caruciorul cu dulciuri este un nou joculet foarte dragut pe care l-am adus special pentru voi si pe care va asteptam sa il incercati si sa va distrati pentru ca doar aici distractia este in toi. Ei bine, mai intai de toate, alegeti-va numarul de piese din care sa fie compus puzzle-ul vostru si veti avea de optat intre 12, 24, 48, 64 sau 99 de piese, dupa cum doriti sa fie de complex sau mai putin complex joculetul. In continuare, veti pune piesele cap la cap si va veti distra cu cele mai tari jocuri de puzzle online cu Donald doar pe jocuricartoon.net!
A fost accesat de : 842 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri donald duck noi sau jocuri puzzle online

Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net > Mickey-Mouse > Puzzle Donald si caruciorul cu dulciuri


Informatii despre jocul gratis Puzzle Donald si caruciorul cu dulciuri
Puzzle Donald si caruciorul cu dulciuri

Acest joc online Puzzle Donald si caruciorul cu dulciuri a fost jucat pana in momentul de fata de 842 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2016-01-21 si are o marime de 0.18 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 2 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.