JOCURI PREGATIRE PENTRU SCOALA

File Info

Titlu:Pregatire pentru scoala
Descriere si instructiuni: Pregatire pentru scoala poate nu suna chiar atat de interesant,dar in esenta veti descoperi ca poate fi mai bine decat v-ati fi inchipuit.Personajul principal al acestui joc este Barbie care se pregateste sa se duca la scoala.Insa,ca de obicei,timpul nu este in favoarea ei,fapt pentru care va roaga sa interveniti pentru a-i simplifica munca.Imbracati-o cu cele mai potrivite haine pentru scoala,pentru a nu intarzia.Tinuta pe care ati ales-o trebuie,totodata,sa si puna in valoare trasaturile frumoase ale papusii.Credeti ca veti reusi sa faceti acest lucru?
A fost accesat de : 4,786 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Pregatire pentru scoala
Pregatire pentru scoala

Acest joc online Pregatire pentru scoala a fost jucat pana in momentul de fata de 4,786 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2012-12-01 si are o marime de 4.08 MB.
Stele : 5
Jocul a fost votat de 3 ori si a primit 5 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.