JOCURI POWERPUFF GIRLS

File Info

Titlu:Powerpuff Girls
Descriere si instructiuni: Distrati-va cu Powerpuff Girls!Misiunea voastra este sa detectati capcanele care sunt puse special pentru fete si sa le astupati cu ceea ce gasiti.Daca veti trece pe langa o capcana fara sa o astupati,atunci veti fi atacati si veti pierde o viata.Capcane vor fi multe asa ca va trebui sa fiti foarte atentie.Jocul este structurat pe patru nivele.In primul nivel,vei lupta alaturi de Blossom,al doilea alaturi de Buttercup,al treilea alaturi de Bubbles.In nivelul al patrulea se vor intalni toate fetele si vor lupta impreuna pentru a-l distruge maleficul zombi.
A fost accesat de : 6,526 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Powerpuff Girls
Powerpuff Girls

Acest joc online Powerpuff Girls a fost jucat pana in momentul de fata de 6,526 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2012-07-24 si are o marime de 1 MB.
Stele : 0
Jocul a fost votat de 0 ori si a primit 0 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.