JOCURI MOS CRACIUN IN PERICOL

File Info

Titlu:Mos Craciun in pericol
Descriere si instructiuni: Mos Craciun este in pericol, niste criminali l-au rapit si vor sa il asasineze, insa voi, copiii, trebuie sa faceti ceva pentru el caci si el la randul lui a fost bun cu voi si v-a adus cadouri in fiecare an indiferent daca ati fost sau nu cuminti. Criminalii au incercat sa il duca intr-un loc ascuns si sa il spanzure pentru a nu mai da cadouri la copilasi, insa noi am identificat locul, iar restul tine numai de voi. Haideti sa facem ceva si sa nu il lasam sa sfarseasca in acest mod umilitor. Voi va trebui sa ii rupeti funia aruncand cu sageti pentru a o desprinde. Viata lui Mos Craciun sta in mainile voastre, asa ca faceti ceva pana nu e prea tarziu. Mosul va va fi recunoscator si va va rasplati cum stie el mai bine. Fiti pe faza si nu mai ezitati o clipa pentru ca aceasta amanare poate fi fatala.
A fost accesat de : 3,079 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Mos Craciun in pericol
Mos Craciun in pericol

Acest joc online Mos Craciun in pericol a fost jucat pana in momentul de fata de 3,079 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2013-11-07 si are o marime de 3.32 MB.
Stele : 0
Jocul a fost votat de 0 ori si a primit 0 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.