JOCURI MONSTER HIGH LA DENTIST

File Info

Titlu:Monster High la dentist
Descriere si instructiuni: Monter High a facut abuz de dulciuri, consumand in exces, iar rezultatul il puteti vedea si voi, fapt pentru care fata se afla acum pe scaunul dentistului apeland la ajutorul vostru. Isi doreste foarte mult sa o ajutati sa isi repare dantura caci este o adevarata tragedie sa zambeasca cu niste dinti stricati ca sa nu mai punem la socoteala si faptul ca doare foarte mult. Daca veti reusi sa ii reparati dantura fara niciun fel de alte complicatii, fata promite ca va declara razboi dulciurilor si nu va mai pune gura pe ele.
A fost accesat de : 3,663 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Monster High la dentist
Monster High la dentist

Acest joc online Monster High la dentist a fost jucat pana in momentul de fata de 3,663 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2013-10-03 si are o marime de 3.66 MB.
Stele : 0
Jocul a fost votat de 0 ori si a primit 0 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.