JOCURI MONSTER HIGH FUN MAKEOVER

File Info

Titlu:Monster High fun makeover
Descriere si instructiuni: Este timpul pentru putina distractie asa ca va invitam sa realizati un makeover fun pentru Monster High. Fata nu a avut timp sa se machieze acasa pentru ca a avut prea multe teme, asa ca este nevoie sa faca acest lucru in timpul primei ore, insa profesoara nu este deloc indulgenta, ba chiar fata ar putea suferi sanctiuni grave daca este prinsa. Voi va trebui sa ii fiti complice si sa o ajutati sa se machieze complet in timpul orei, insa fara a i surprinsa nici macar o data de profesoara ei pentru ca va fi sanctionata foarte rau. Totul va tine de atentia voastra si de rapiditate. Cum observati ca profesoara se intoarce, dati click pe carte pentru a o vedea pe Monster High stand cu capul in carte pentru a nu da nimic de banuit.
A fost accesat de : 1,237 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Monster High fun makeover
Monster High fun makeover

Acest joc online Monster High fun makeover a fost jucat pana in momentul de fata de 1,237 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2014-07-07 si are o marime de 3.06 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 2 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.