JOCURI MONSTER HIGH DRACULAURA

File Info

Titlu:Monster high Draculaura
Descriere si instructiuni: Monster high Draculaura va invita sa folositi timpul in mod util voua, si in acelasi timp sa va distrati.Este foarte important sa gasiti o activitate atat utila cat si distractiva.De aceea putem spune ca va aflati in locul potrivit.Noi va spunem si va vom face un mic rezumat la ceea ce aveti de facut.In fata aveti o frumoasa papusa Monster High care asteapta parerea unui specialist in domeniul modei.Daca stiti ca indepliniti acest criterii,lucrurile vor fi foarte simple.Aspectul ei doreste sa fie impecabil,la fel si tinuta si micile detalii.De acest lucru trebuie sa va ocupati voi.Fiti foarte atenti atunci cand potriviti hainutele cu detaliile astfel incat sa se potriveasca.Nu neglija nimic,pentru ca fata tine neaparat sa arate impecabil.
A fost accesat de : 2,932 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Monster high Draculaura
Monster high Draculaura

Acest joc online Monster high Draculaura a fost jucat pana in momentul de fata de 2,932 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2012-09-18 si are o marime de 2.13 MB.
Stele : 5
Jocul a fost votat de 1 ori si a primit 5 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.