JOCURI MINNIE MOUSE TORTUL SURPRIZA

File Info

Titlu:Minnie Mouse tortul surpriza
Descriere si instructiuni: Astazi fiind ziua lui Minnie Mouse prietenii sai s-au gandit sa ii pregateasca un tort surpriza pentru ca stiu ca acest lucru o va bucura foarte mult. Aici apare o mica problema fiindca nimeni nu stie sa pregateasca acest tort. Au nevoie de ajutorul vostru pentru a prepara si aranja tortul cum veti sti mai bine. Au auzit ca voi sunteti priceputi si ca stiti foarte bine ce aveti de facut. Pentru orice eventualitate, veti beneficia de instructiuni pe care le veti urma pas cu pas pentru a fi siguri ca totul va decurge asa cum trebuie. Nu mai este mult si Minnie trebuie sa apara, asa ca incepeti indata treaba fiindca trebuie sa gaseasca totul pregatit. Va fi foarte fericita sa vada surpriza facuta. Distrati-va cu cele mai noi jocuri cu personajele lumii Disney si votati jocul daca v-a placut!
A fost accesat de : 2,230 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.

Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net > Mickey-Mouse > Minnie Mouse tortul surpriza


Informatii despre jocul gratis Minnie Mouse tortul surpriza
Minnie Mouse tortul surpriza

Acest joc online Minnie Mouse tortul surpriza a fost jucat pana in momentul de fata de 2,230 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2014-08-17 si are o marime de 1.1 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 3 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.