JOCURI MINNIE MOUSE GATESTE CINA

File Info

Titlu:Minnie Mouse gateste cina
Descriere si instructiuni: A sosit si cina, iar Minnie Mouse vrea sa ii pregateasca o surpriza lui Mickey adica sa pregateasca masa, insa este o problema avand in vedere faptul ca nu este prea priceputa la gatit. Are nevoie de ajutorul vostru pentru a reusi sa faca acest lucru, pentru ca singura este un lucuru extrem de greu de realizat. Ajutorul vostru este foarte important pentru fata si chiar ar aprecia daca ati face-o pentru ca i-ati face un mare bine pentru care ar fi recunoscatoare. Va urez mult succes si pofta buna!
A fost accesat de : 4,019 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Minnie Mouse gateste cina
Minnie Mouse gateste cina

Acest joc online Minnie Mouse gateste cina a fost jucat pana in momentul de fata de 4,019 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2014-04-14 si are o marime de 4.22 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 2 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.