JOCURI MICKEY MOUSE SOMNOROS

File Info

Titlu:Mickey Mouse somnoros
Descriere si instructiuni: Dragi copii, avem placerea de a va invita la un nou joc de puzzle online cu Mickey Mouse in care este foarte somnoros si va sfatuim sa nu mai stati pe ganduri si sa incepeti chiar acum. In fata aveti o imagine cu Mickey Mouse in care doarme si este foarte somnoros, iar voi va trebui sa puneti fiecare piesa cap la cap si sa reconstituiti imaginea. Apasati pe butonul rosu pentru a aparea fiecare piesa careia ii veti identifica locul. Va va aparea urmatoarea piesa, numai in cazul in care veti gasi locul deja precedenteia. Distractie placuta cu cele mai tari jocuri de puzzle online cu Mickey Mouse doar pe jocuricartoon.net!
A fost accesat de : 1,324 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri clubul lui mickey mouse sau jocuri puzzle onlineInformatii despre jocul gratis Mickey Mouse somnoros
Mickey Mouse somnoros

Acest joc online Mickey Mouse somnoros a fost jucat pana in momentul de fata de 1,324 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-03-20 si are o marime de 0.47 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 3 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.