JOCURI MASINA LUI POLLY

File Info

Titlu:Masina lui Polly
Descriere si instructiuni: Masina lui Polly este o adevarata distractie.In cadrul acestui joc,va trebui sa conduceti frumoasa masina a lui Polly Pocket,insa in acelasi timp sa ii cautati prietenii strabatand tot orasul.Veti merge pe toate strazile fiind atenti la intersectii si asa mai departe,astfel incat sa ii strangeti toti prietenii.Cu sagetile de pe tastatura ii veti ghida masina si veti reusi sa duceti la bun sfarsit misiunea.Grabiti-va insa,cu cat ii veti gasi prietenii mai repede ,cu atat primiti un punctaj mai mare.Nu mai trageti de timp,este momentul sa inceapa distractia.
A fost accesat de : 5,432 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Masina lui Polly
Masina lui Polly

Acest joc online Masina lui Polly a fost jucat pana in momentul de fata de 5,432 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2013-01-06 si are o marime de 1.08 MB.
Stele : 0
Jocul a fost votat de 0 ori si a primit 0 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.