JOCURI MAESTRUL ELEMENTELOR

File Info

Titlu:Maestrul elementelor
Descriere si instructiuni: Maestrul elementelor va invita la distractie.Selectati nivele care considerati ca va incadrati.In continuare aveti de indeplinit o misiune nu foarte complicata la care veti face faca cu usurinta.Veti intra in pielea personajului si va veti infrunta dusmanii.Aveti la dispozitie sase vieti de care trebuie sa aveti mare grija si sa nu le pierdeti din greseala ca mai departe va va fi mai greu fara ele.Cu tasta space,sagetile,X si Z,detineti controlul absolut.Space va declanseaza puterile,sageata stanga veti merge inapoi,sageata dreapta inainte,sageata sus sariti,Z si X va schimba personajul.Haideti sa dam drumul la distractie si infruntati-va dusmanii asa cum merita si fiti si voi niste supereroi.
A fost accesat de : 11,996 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Maestrul elementelor
Maestrul elementelor

Acest joc online Maestrul elementelor a fost jucat pana in momentul de fata de 11,996 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2012-07-29 si are o marime de 2 MB.
Stele : 0
Jocul a fost votat de 0 ori si a primit 0 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.