JOCURI MACHIAJ PENTRU ANNA

File Info

Titlu:Machiaj pentru Anna
Descriere si instructiuni: Machiaj pentru Anna este un joc nou foarte frumos cu printesa din Regatul de Gheata care vrea sa arate divin si de aceasta data si este convinsa ca datorita voua va si reusi. Anna are nevoie de un machiaj frumos pe care este sigura ca i-l veti realiza chiar voi si veti face o treaba excelenta. Va fi necesar sa incepeti cu aplicarea unor tratamente faciale pentru ca are ceva probleme cu tenul ce ar trebui rezolvate, iar pentru a face acest lucru va fi absolut necesar sa urmati si intructiunile pe care le veti primi pe tot parcursul jocului. La final, ii veti realiza machiajul propriu zis punandu-i intr-un mod cat mai frumos in valoare trasaturile sale fine, si va veti distra alaturi de ea cu cele mai tari jocuri pe care vi le-am adus doar aici pe site.
A fost accesat de : 563 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri anna frozenInformatii despre jocul gratis Machiaj pentru Anna
Machiaj pentru Anna

Acest joc online Machiaj pentru Anna a fost jucat pana in momentul de fata de 563 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2016-08-12 si are o marime de 6.47 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 1 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.