JOCURI LUPTE CU POKEMON

File Info

Titlu:Lupte cu pokemon
Descriere si instructiuni: Va invitam sa va distrati cu eroii vostri preferati accesand Lupte cu Pokemon.Trebuie sa grupati cuburile astfel incat sa dispara.Scopul vostru este sa descoperiti imaginea ce il infatiseaza pe Pokmenon,deci sa reusiti sa curatati poza in totalitate.Inainte de a face orice mutare ganditi-va sa asezati cat mai bine cuburile caci trebuie grupate pe culori pentru a disparea.Jocul este structurat pe nivele,cu cat avansati lucrurile se complica,insa nu va fi nicio problema.Logica este aceeasi,aceeasi tactica trebuie sa o adoptati in fiecare nivel.Cu un simplu click puteti rezolva jocul in doar cateva minute.Nu este dificil,trebuie sa incercati.
A fost accesat de : 8,426 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Lupte cu pokemon
Lupte cu pokemon

Acest joc online Lupte cu pokemon a fost jucat pana in momentul de fata de 8,426 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2012-07-26 si are o marime de 0.53 MB.
Stele : 0
Jocul a fost votat de 0 ori si a primit 0 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.