JOCURI KICK BUTTOWSKI DIFERENTE

File Info

Titlu:Kick buttowski diferente
Descriere si instructiuni: Kick buttowski diferente este un nou joc din gama de jocuri cu diferente care va testeaza atentia si perspicacitatea, un joc foarte contructiv si educativ. Aveti in fata doua imagini care la prima vedere sunt identice, insa pe care daca le priviti cu atentie veti observa ca le deosebesc 6 detalii. Voi va trebui sa identificati aceste 6 detalii cat mai repede si sa faceti in asa fel incat imaginile la final sa fie intr-adevar identice. Veti apasa click in momentul in care veti identifica vreo diferenta. Aveti la dispozitie 3 vieti, adica puteti apasa 3 clickuri invalide, insa la al treilea veti pierde jocul. Fiti atenti ca sunteti si cronometrati pentru a vedea si cat de rapizi puteti fi. Distrati-va cu cele mai noi jocuri cu diferente doar pe jocuricartoon.net!
A fost accesat de : 968 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri de gasit diferente , multe jocuri de gasit deosebiri sau jocuri deosebiriInformatii despre jocul gratis Kick buttowski diferente
Kick buttowski diferente

Acest joc online Kick buttowski diferente a fost jucat pana in momentul de fata de 968 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-11-08 si are o marime de 1.04 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 1 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.