File Info

Titlu:Jerry Murdar
Descriere si instructiuni: Jerry este murdar si are nevoie neaparata de o baie pentru ca nu mai poate sta asa. Din cate se vede. Jerry a avut o zi plina de peripetii si acum tocmai a ajuns acasa. Are nevoie de ajutor pentru a scapa de toata murdaria pentru ca este foarte obosit si nu mai poate face baie singur. Blanita sa este plina de praf si noroi si vrea sa scape cat mai repede. Fiti atenti la instructiunile primite in joc pentru ca va vor ajuta foarte mult. Aveti la dispozitie toate ustensilele necesare pentru a va apuca de treaba fiindca este in asteptarea voastra si trebuie sa va grabiti. Distractie placuta cu cele mai noi jocuri cu Jerry Messy din categoria Tom si Jerry de pe Cartoon Network doar pe site-ul nostru de jocuri online, jocuricartoon.net!
A fost accesat de : 1,611 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri jerry messy , multe jocuri jerry noi sau jocuri jerry cu cascavalInformatii despre jocul gratis Jerry Murdar
Jerry Murdar

Acest joc online Jerry Murdar a fost jucat pana in momentul de fata de 1,611 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-03-22 si are o marime de 1.77 MB.
Stele : 0
Jocul a fost votat de 0 ori si a primit 0 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.