JOCURI HERCULES CU DIFERENTE

File Info

Titlu:Hercules cu diferente
Descriere si instructiuni: Un nou joc din seria de jocuri cu diferente tocmai a aparut, iar acesta il aduce in prim plan pe Hercules si suntem siguri ca va va placea foarte mult. Aveti in fata doua imagini aparent identice, insa daca le priviti cu atentie veti observa 6 detalii care fac diferenta si nu le permit celor doua imagini sa fie la fel. Ei bine, voi va trebui sa le identificati si sa parcurgeti si nivelele superioare, iar in cadrul fiecarui nivel veti primi poze diferite in care sa gasiti amanuntele care fac diferenta intre cele doua imagini. Va uram distractie placuta cu cele mai noi jocuri de gasit diferente cu Hercules doar pe jocuricartoon.net!
A fost accesat de : 922 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri hercules noi , multe jocuri de gasit diferente sau jocuri hercule vechiInformatii despre jocul gratis Hercules cu diferente
Hercules cu diferente

Acest joc online Hercules cu diferente a fost jucat pana in momentul de fata de 922 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-05-31 si are o marime de 1.47 MB.
Stele : 0
Jocul a fost votat de 0 ori si a primit 0 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.