JOCURI GOKU DRESS UP

File Info

Titlu:Goku Dress Up
Descriere si instructiuni: Goku Dress Up este un joc ce va pune in valoare anumite calitati de designer.Aceste calitati le veti demonstra prin cel mai practic mod,adica imbracandu-va personajele preferate.Prin urmare,nu va trebui sa o imbracati conform propriului stil,ci va trebui sa fiti atenti la stilul care i se potriveste cel mai bine.Acum aveti sansa sa il personalizati pe Giku exact asa cum v-ati dorit intotdeauna sa il vedeti.Este sansa voastra sa faceti acest lucru,numai in cadrul acestui joc.Este timpul sa vedem,cum ii percepeti personalitatea lui Goku insasi prin stilul vestimentatiei.
A fost accesat de : 2,262 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Goku Dress Up
Goku Dress Up

Acest joc online Goku Dress Up a fost jucat pana in momentul de fata de 2,262 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2012-12-26 si are o marime de 1.81 MB.
Stele : 0
Jocul a fost votat de 0 ori si a primit 0 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.