JOCURI GENERATOR REX VS BEN 10

File Info

Titlu:Generator Rex vs Ben 10
Descriere si instructiuni: Haideti sa ne distram cu jocul Generator Rex vs Ben 10.Este un moment foarte important in care Generator Rex ai Ben 10 isi unesc fortele pentru a-l distruge pe generalul E.V.O-s.Haideti sa fim alaturi de eroii nostri preferati si sa-i ajutam in aceasta confruntare care trebuie sa fie in favoarea noastra.Nu trebuie sa il lasam pe general sa obtina victoria asupra celor doi.Trebuie sa ii sustinem pe Generatorul Rex si pe Ben 10 in aceasta confruntare si sa ii ajutam cum vom putea.Veti lupta cot la cot cu ei si veti forma o echipa de neinvins.
A fost accesat de : 140,460 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Generator Rex vs Ben 10
Generator Rex vs Ben 10

Acest joc online Generator Rex vs Ben 10 a fost jucat pana in momentul de fata de 140,460 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2012-07-25 si are o marime de 0.49 MB.
Stele : 4
Jocul a fost votat de 62 ori si a primit 4 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.