JOCURI FETITELE POWERPUFF LA SURF

File Info

Titlu:Fetitele Powerpuff la Surf
Descriere si instructiuni: Fetitele Powerpuff se afla la Surf fiindca iubesc doarte mult acest sport si va invita sa va distrati alaturi de ele. Pentru inceput alegeti-va personajul cu care doriti sa va jucati. Dupa ce v-ati ales personajul, distractia poate sa inceapa! Va aflati in apa cu o placa de surf alaturi de personajul ales. Va trebui sa faceti fel de fel de miscari si scheme cu placa de surf doar cu ajutorul sagetilor de la tastatura. Fiti atenti insa sa nu cadeti la fund si sa nu picati de pe placa. Aveti la dispozitie trei vieti, care sunt de fapt trei incercari pe care le aveti, iar la a treia greseala veti pierde jocul. Faceti tot posibilul sa tineti fata aleasa deasupra apei si incercati sa evitati vreo intamplare nedorita. Distrati-va alaturi de Fetitele Powerpuff cu cele mai noi jocuri de aventura doar pe jocuricartoon.net si nu uitati sa dati si un vot jocului!
A fost accesat de : 2,999 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Fetitele Powerpuff la Surf
Fetitele Powerpuff la Surf

Acest joc online Fetitele Powerpuff la Surf a fost jucat pana in momentul de fata de 2,999 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2014-09-03 si are o marime de 0.58 MB.
Stele : 0
Jocul a fost votat de 0 ori si a primit 0 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.