JOCURI FAMILIA TALKING TOM LA PLAJA

File Info

Titlu:Familia Talking Tom la plaja
Descriere si instructiuni: Familia Talking Tom se afla la plaja pentru ca vor sa profite din plin de aceasta zi minunata, iar voi ii veti ajuta sa aiba parte de cateva momente cat mai placute pentru ca ei sunt prietenii vostri pe care mereu i-ati ajutat si ati fost alaturi de el indiferent de situatiile cu care se confruntau mai mult sau mai putin bune. Angela nu a putut veni cu ei, asa ca Tom se afla cu cei doi copilasi ai sai de care va avea astazi grija, iar rolul vostru de aceasta data va fi sa aranjati decorul cum considerati mai frumos, astfel incat cei trei sa se simta comod si sa petreaca niste clipe minunate aici pe plaja. Distractie placuta cu noile jocuri pe care vi le-am pregatit cu Talking Friends doar pe jocuricartoon.net!
A fost accesat de : 917 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri talking friends , multe jocuri tom si plaja sau jocuri de decorat plaja

Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net > Talking-Tom > Familia Talking Tom la plaja


Informatii despre jocul gratis Familia Talking Tom la plaja
Familia Talking Tom la plaja

Acest joc online Familia Talking Tom la plaja a fost jucat pana in momentul de fata de 917 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-05-17 si are o marime de 3.46 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 2 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.