JOCURI FABRICA DE HAINE

File Info

Titlu:Fabrica de haine
Descriere si instructiuni: Fabrica de haine este locul in care hainele sunt gandite si realizate, locul de unde moda porneste, iar adeptele a ce este nou isi exprima dorintele in functie de propriul stil. Insa, inainte de aceasta, lucrurile trebuie gandite pornind de la punctul din care plec toate. Pentru inceput, dispuneti de o suma de bani si trebuie sa achizitionati tot ceea ce va este absolut necesar astfel incat sa va incadrati in suma respectiva. Fiti foarte atenti cu banii de care dispuneti pentru a va fi de ajuns pentru materialele care va sunt absolut necesare. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca trebuie sa angajati personal, sa cumparati anumite materiale care au un rol esential in confectionarea hainelor si asa mai departe. Odata ce ati reusit sa va cumparati minimul de bunuri are va sunt strict necesare, veti reusi sa dobanditi primul profit pe care il veti utiliza in dotarea aparaturii, de cumpararea altor materiale care va vor usura efortul depus.
A fost accesat de : 2,219 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Fabrica de haine
Fabrica de haine

Acest joc online Fabrica de haine a fost jucat pana in momentul de fata de 2,219 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2013-12-08 si are o marime de 1.37 MB.
Stele : 0
Jocul a fost votat de 0 ori si a primit 0 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.