JOCURI ELSA SI ROLURILE

File Info

Titlu:Elsa si rolurile
Descriere si instructiuni: Elsa si rolurile face parte din gama de jocuri dress up cu Elsa Frozen din Regatul de Gheata pe care va invitam sa il incercati si sa va distrati alaturi de frumoasa fata. In cadrul acestui joc va trebui sa va ocupati de Elsa Frozen care ocupa diverse roluri cum ar fi doctorita, astronaut, asistenta si asa mai departe, iar pentru fiecare rol pe care il ocupa va trebui sa ii alegeti fix hainele care se potrivesc si coafura adecvata, altfel va trebui sa reluati pana veti pune doar elementele care i se potrivesc. Nu mai asteptati si incepeti indata jocul pentru ca este foarte frumos si suntem siguri ca va va placea foarte mult. Va dorim distractie placuta cu cele mai tari jocuri dress up cu Elsa Frozen doar aici pe site-ul nostru jocuricartoon.net!
A fost accesat de : 749 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri elsa frozen , multe jocuri frozen dress up sau jocuri elsa frozen dress upInformatii despre jocul gratis Elsa si rolurile
Elsa si rolurile

Acest joc online Elsa si rolurile a fost jucat pana in momentul de fata de 749 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-09-01 si are o marime de 3.23 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 1 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.