JOCURI ELSA RANITA LA MANA

File Info

Titlu:Elsa ranita la mana
Descriere si instructiuni: Elsa Frozen a cazut si este ranita foarte rau la mana de aceea si-a luat inima in dinti si a mers la spital pentru a o trata voi pentru ca o dor foarte rau ranile si situatia sa nu este deloc placuta. Ii veti desface bandajul pe care il are, ii veti curata si tratata ranile cu foarte mare grija si atentie. Aveti la dispozitie toate ustensilele necesare, este necesar sa urmati si instructiunile pentru a sti exact ce aveti de facut. Va dorim distractie placuta cu cele mai noi jocuri cu Elsa Frozen din Regatul de Gheata doar pe jocuricartoon.net!
A fost accesat de : 845 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri elsa frozen , multe jocuri doctori sau jocuri operatiiInformatii despre jocul gratis Elsa ranita la mana
Elsa ranita la mana

Acest joc online Elsa ranita la mana a fost jucat pana in momentul de fata de 845 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-06-21 si are o marime de 1.21 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 2 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.