JOCURI ELSA ISI PUNE CERCEI

File Info

Titlu:Elsa isi pune cercei
Descriere si instructiuni: De foarte mult timp Elsei ii placeau foarte mult cerceii si acum s-a decis si isi pune cercei in buric. De mult s-a gandit sa faca acest lucru, insa niciodata nu si-a pus planul in aplicare dintr-un motiv sau altul. Acum a prins curaj si a decis sa faca acest lucru indiferent de durerea care ar putea-o suporta cat timp i se pune cercelul. Voi veti face acest lucru pentru ea si o veti ajuta sa isi puna acest cercel mult dorit. Veti dezinfecta atat cercelul, cat si locul unde va fi aplicat, dupa care operatiunea nu va dura prea mult. De asemenea, voi sunteti cei care ii veti alege cercelul fiindca este foarte indecisa si se lasa pe mainile voastre fiindca stie ca voi aveti gusturi bune. Distrati-va cu cele mai noi jocuri cu Elsa Frozen din Regatul de Gheata doar pe jocuricartoon.net si nu uitati sa dati un vot jocului.
A fost accesat de : 1,475 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri elsa cercei , multe jocuri elsa frozen sau jocuri elsa cercei in buricInformatii despre jocul gratis Elsa isi pune cercei
Elsa isi pune cercei

Acest joc online Elsa isi pune cercei a fost jucat pana in momentul de fata de 1,475 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2014-10-03 si are o marime de 2.16 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 2 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.