JOCURI ELSA INGRIJESTE TIGRISORUL

File Info

Titlu:Elsa ingrijeste tigrisorul
Descriere si instructiuni: Elsa Frozen ingrijeste tigrisorul si are nevoie de ajutorul vostru pentru a face acest lucru pentru ca a ingriji un animal nu este deloc simplu. Puiul de tigru este foarte murdar si voi alaturi de Elsa va veti ocupa de el. Il veti curata de toata murdaria si veti urma cu foarte mare atentie instructiunile primite si il veti face sa arate ca inainte sa iasa la joaca. Nu mai stati pe ganduri si incercati cele mai tari jocuri de ingrijit animale cu Elsa Frozen din Regatul de Gheata doar pe jocuricartoon.net!
A fost accesat de : 581 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri elsa frozen sau jocuri de ingrijit animaleInformatii despre jocul gratis Elsa ingrijeste tigrisorul
Elsa ingrijeste tigrisorul

Acest joc online Elsa ingrijeste tigrisorul a fost jucat pana in momentul de fata de 581 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-09-23 si are o marime de 2.11 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 1 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.