JOCURI ELSA GATESTE PIZZA

File Info

Titlu:Elsa gateste pizza
Descriere si instructiuni: Elsa Frozen gateste pizza si are nevoie de o mana de ajutor in bucatarie si va trebui sa va apucati imediat de treaba si sa va distrati alaturi de regina preferata. Ei bine, Elsa a facut deja cumparaturile, de aceea nu veti mai pierde timp ducandu-va la cumparaturi, asa ca va trebui sa mergeti in bucatarie alaturi de fata si veti incepe prepararea pizzei si va fi necesar sa urmati instructiunile primite pentru ca totul sa decurga cum trebuie si sa preparati cea mai delicioasa pizza. Distractie placuta cu cele mai noi jocuri de gatit pizza cu Elsa Frozen din Regatul de Gheata doar pe jocuricartoon.net!
A fost accesat de : 617 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri elsa frozen sau jocuri de gatit pizzaInformatii despre jocul gratis Elsa gateste pizza
Elsa gateste pizza

Acest joc online Elsa gateste pizza a fost jucat pana in momentul de fata de 617 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-11-12 si are o marime de 2.4 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 1 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.