JOCURI ELSA FROZEN MACHIAJ

File Info

Titlu:Elsa Frozen machiaj
Descriere si instructiuni: Elsa Frozne se pregateste sa iasa in oras si are nevoie de ajutorul vostru pentru a se aranja fiindca are nevoie de un machiaj cu care sa ii stea bine. Insa nu va veti ocupa doar de partea de make up, ci si de intreaga sa tinuta. Mai intai ii veti alege o coafura frumoasa care sa o avantajeze, dupa care un machiaj potrivit. Vrea sa ii puneti in evidenta trasaturile sale fine, cu un machiaj nu foarte strident, dar care sa o avantajeze. Dupa aceea ii veti alege si niste hainute dragute, dupa care este gata sa mearga la plimbare. Distrati-va cu cele mai noi jocuri de machiat cu Elsa Frozen din Regatul de Gheata difuzat pe Disney Channel doar pe jocuricartoon.net si nu uitati sa dati un vot jocului daca v-a placut.
A fost accesat de : 2,728 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri elsa frozen de machiat , multe jocuri elsa frozen makeover sau jocuri elsa de coafat sau jocuri elsa de imbracatInformatii despre jocul gratis Elsa Frozen machiaj
Elsa Frozen machiaj

Acest joc online Elsa Frozen machiaj a fost jucat pana in momentul de fata de 2,728 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2014-10-04 si are o marime de 0.77 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 2 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.