JOCURI ELSA FROZEN CURATA BAIA

File Info

Titlu:Elsa Frozen curata baia
Descriere si instructiuni: Elsa Frozen curata baia care este foarte murdara si are nevoie de o mana de ajutor pentru a face acest lucru caci pentru a curata o baie nu este deloc simplu fiindca este foarte mult de munca mai ales cand este singur. Va trebui sa puneti toate lucrurile la locul lor, sa curatati toata mizeria care a invadat baia si sa aruncati gunoaiele la cos. Fiti foarte atenti sa nu omiteti nimic si ajutati-va prietena sa faca luna in baie, iar noi va dorim distractie placuta cu cele mai tari jocuri de facut curat cu Elsa Frozen din Regatul de Gheata doar pe jocuricartoon.net!
A fost accesat de : 642 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri de facut curat sau jocuri elsa frozenInformatii despre jocul gratis Elsa Frozen curata baia
Elsa Frozen curata baia

Acest joc online Elsa Frozen curata baia a fost jucat pana in momentul de fata de 642 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-09-04 si are o marime de 3.73 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 1 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.