JOCURI DRACULAURA MAKEOVER

File Info

Titlu:Draculaura Makeover
Descriere si instructiuni: Draculaura Makeover este invitata in aceasta seara la o petrecere foarte importanta de aceea are nevoie de un make up artist profesionist.Un make up artist nu are in vedere numai sa ii realizeze un machiaj profesional,ci sa si aiba grija de tenul clientei.Acelasi lucru il veti face si voi,adica pentru inceput veti avea grija ca tenul sa fie curat si pregatit pentru un machiaj perfect.Este foarte importanta curatarea si tonifierea tenului inainte de aplicarea machiajului.Deci neaparat trebuie sa aveti in vedere acest amanunt.Succes!
A fost accesat de : 1,737,662 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Draculaura Makeover
Draculaura Makeover

Acest joc online Draculaura Makeover a fost jucat pana in momentul de fata de 1,737,662 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2012-12-16 si are o marime de 2.22 MB.
Stele : 2
Jocul a fost votat de 4 ori si a primit 2 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.