JOCURI DORA SI MAIMUTICA EI

File Info

Titlu:Dora si maimutica ei
Descriere si instructiuni: Dora si maimutica ei au o problema pe care numai o puteti rezolva.Maimutica sa a fost rapita,iar Dora este in cautarea ei.Bineinteles,rapitorii au fost foarte isteti si s-au gandit sa ii intinda fetei diverse capcane pe care reprezinta o treapta spre a trece la urmatorul nivel.Nu va ganditi ca va fi ceva complicat,caci hotul nu este mai istet ca voi.Pentru voi,provocarile lui vor fi numai o joaca pentru ca veti trece foarte repede de aceste incercari si veti reusi sa aduceti inapoi maimutica furata.
A fost accesat de : 5,319 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Dora si maimutica ei
Dora si maimutica ei

Acest joc online Dora si maimutica ei a fost jucat pana in momentul de fata de 5,319 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2012-12-14 si are o marime de 0.86 MB.
Stele : 0
Jocul a fost votat de 0 ori si a primit 0 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.