JOCURI DOCTORITA PLUSICA RANITA LA MANA

File Info

Titlu:Doctorita Plusica ranita la mana
Descriere si instructiuni: Doctorita Plusica este ranita la mana si are nevoie de ingrijiri medicale pe care intamplator sau nu, i le veti acorda chiar voi. Plusica se afla acum la clinica, insa pe post de pacient de aceasta data, pentru ca nu a fost atenta si a cazut si s-a ranit destul de rau la mana. Din cate puteti vedea, Plusica sufera foarte mult, ranile o dor ingrozitor, asa ca nu o mai faceti sa astepte. Urmati pas cu pas instructiunile noastre pentru a fi siguri ca veti face o treaba buna, iar fata se va recupera rapid. Distractie placuta cu noile jocuri cu Doctorita Plusica ranita doar pe jocuricartoon.net!
A fost accesat de : 1,439 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri doctorita plusica ranita , multe jocuri doctorita plusica la clinica sau jocuri doctorita plusica disney junior

Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net > Doctorita-Plusica > Doctorita Plusica ranita la mana


Informatii despre jocul gratis Doctorita Plusica ranita la mana
Doctorita Plusica ranita la mana

Acest joc online Doctorita Plusica ranita la mana a fost jucat pana in momentul de fata de 1,439 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-07-14 si are o marime de 2.91 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 3 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.