JOCURI DOCTORITA PLUSICA JEWEL MATCH

File Info

Titlu:Doctorita Plusica Jewel Match
Descriere si instructiuni: Doctorita Plusica Jewel Match este un nou joc din seria de jocuri cu Doctorita Plusica pe care va invitam sa il incercati chiar acum si sa va distrati alaturi de ea. In cadrul acestui joc, va trebui sa asezati diamantele in asa fel incat sa fie trei la un loc pentru a disparea. Jocul este structurat pe mai multe nivele, iar in cadrul fiecarui nivel va trebui sa obtineti un anumit numar de puncte. Desigur, este important sa stiti ca pentru fiecare nivel, aveti un anumit timp pe care nu aveti voie sa il depasiti, altfel veti pierde jocul. Nu mai stati pe ganduri si incepeti chiar acum. Distractie placuta cu cele mai noi jocuri cu Doctorita Plusica doar pe jocuricartoon.net!
A fost accesat de : 2,435 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri doctorita plusica gratis sau jocuri doctorita plusica disneyInformatii despre jocul gratis Doctorita Plusica Jewel Match
Doctorita Plusica Jewel Match

Acest joc online Doctorita Plusica Jewel Match a fost jucat pana in momentul de fata de 2,435 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-07-14 si are o marime de 3.1 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 3 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.