JOCURI DISGUST LA DOCTORUL DE GAT

File Info

Titlu:Disgust la doctorul de gat
Descriere si instructiuni: Disgust se afla la doctorul de gat pentru ca are ceva probleme de sanatate si voi va trebui sa o ajutati sa isi revina cat mai repede cu putinta pentru ca o doare foarte rau gatul. Mai intai de toate, va trebui sa o consultati pentru a verifica care este starea sa, dupa care veti incepe sa ii aplicati tratamente si sa urmati cu atentie instructiunile primite pentru ca totul sa decurga cum trebuie. Distractie placuta cu cele mai noi jocuri cu Inside Out doar pe jocuricartoon.net!
A fost accesat de : 620 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri disgust sau jocuri doctori gratisInformatii despre jocul gratis Disgust la doctorul de gat
Disgust la doctorul de gat

Acest joc online Disgust la doctorul de gat a fost jucat pana in momentul de fata de 620 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-12-25 si are o marime de 2.82 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 1 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.