JOCURI DIFERENTE CU JASMINE

File Info

Titlu:Diferente cu Jasmine
Descriere si instructiuni: De aceasta data v-am pregatit un nou joc de gasit diferente cu printesa Jasmine si va invitam sa incepeti indata. Aveti in fata doua imagini aparent identice cu frumoasa printesa Disney, insa exista 5 detalii care fac diferenta si nu permit celor doua imagini sa fie intr-adevar identice. Scopul vostru este sa le identificati si sa fiti atenti la limita de timp pentru ca nu trebuie depasita, altfel veti pierde jocul. Jocul este format din mai multe nivele si in cadrul fiecarui nivel, veti avea imagini diferite cu frumoasa fata, in care veti identifica cele 5 diferente fara a depasi limita de timp. Nu mai stati pe ganduri si accesati cele mai noi jocuri de gasit diferente cu printese Disney doar pe jocuricartoon.net!
A fost accesat de : 1,109 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri jasmine , multe jocuri printese disney sau jocuri de gasit diferenteInformatii despre jocul gratis Diferente cu Jasmine
Diferente cu Jasmine

Acest joc online Diferente cu Jasmine a fost jucat pana in momentul de fata de 1,109 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-07-14 si are o marime de 2.05 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 1 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.