JOCURI DIFERENTE CU CALIMERO

File Info

Titlu:Diferente cu Calimero
Descriere si instructiuni: Calimero este un pui foarte dragut si acum v-am adus un nou joc de gasit diferente care suntem siguri ca va va placea foarte mult si ca va veti distra de minune indata ce veti incepe treaba. Ei bine, veti primi cate doua imagini care aparent ar fi identice, insa daca le priviti cu atentie, veti observa anumite detalii care fac diferenta si veti apasa click pentru a disparea. Distractie placuta cu cele mai noi jocuri de gasit diferente cu Calimero doar pe jocuricartoon.net!
A fost accesat de : 1,104 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri de gasit diferente sau jocuri calimeroInformatii despre jocul gratis Diferente cu Calimero
Diferente cu Calimero

Acest joc online Diferente cu Calimero a fost jucat pana in momentul de fata de 1,104 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-10-08 si are o marime de 1.14 MB.
Stele : 3
Jocul a fost votat de 2 ori si a primit 3 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.