JOCURI DEXTER SI GAINILE

File Info

Titlu:Dexter si gainile
Descriere si instructiuni: Dexter si gainile sale va invita sa va distrati alaturi de ei.Dexter tocmai a inventat o masina de clonat pui,iar Dee Dee,curioasa din fire,a apasat pe o maneta astfel incat Dexter nu mai poate opri puii din clonat.Acum este nevoit sa se gandeasca la o solutie pana ce parintii vin acasa si sa nu ii gaseasca.S-a gandit la o metoda,dar are nevoie si de ajutorul vostru.A construit un gard electric care va ajuta la capturarea puilor si care vor fi teleportati in laboratorul sau.Veti detine controlul absolut apasand un simplu click si totul va merge ca pe roate.Fiti alaturi de personajele voastre preferate si ajutati-i sa duca misiunea la bun sfarsit.
A fost accesat de : 39,419 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Nu sunt subcategorii de jocuri.Informatii despre jocul gratis Dexter si gainile
Dexter si gainile

Acest joc online Dexter si gainile a fost jucat pana in momentul de fata de 39,419 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2012-07-29 si are o marime de 0.53 MB.
Stele : 2
Jocul a fost votat de 4 ori si a primit 2 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.