JOCURI CURSE CU MACARAUA

File Info

Titlu:Curse cu macaraua
Descriere si instructiuni: Va propun sa iesim din sfera normalului si sa ne distram completand o misiune cu totul neobisnuita, si anume va aflati in curse cu macaraua, unde nu este deloc usor cum v-ati fi imaginat. Va trebui sa parcurgeti un anumit traseu, unde veti transporta cu macaroaua toate obiectele pentru care sunteti trimis sa le luati. Drumul este plin de capcane, asa ca va sugeram sa aveti foarte mare grija atunci cand conduceti pentru a nu intampina vreun incident nefericit. Veti coordona directia masinii apasand sagetile de la tastatura, cu sageata sus veti accelera, iar cu sageata jos veti frana. Cand va fi nevoie sa agatati cu macaraua apasati tasta Z. Succes!
A fost accesat de : 1,863 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri curse sau jocuri macaraInformatii despre jocul gratis Curse cu macaraua
Curse cu macaraua

Acest joc online Curse cu macaraua a fost jucat pana in momentul de fata de 1,863 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-02-07 si are o marime de 5.86 MB.
Stele : 3
Jocul a fost votat de 2 ori si a primit 3 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.