JOCURI CURSE CU AVIOANE RAPIDE

File Info

Titlu:Curse cu avioane rapide
Descriere si instructiuni: Pentru ca doar aici distractia este in toi, va invitam sa incercati un nou joc de curse cu avioane rapide care va fi o adevarata distractie si suntem siguri ca va veti distra de minune. Va aflati intr-o competitie adevarata cu avioane, insa acestea nu vor fi in zbor ci vor fi pe o pista care nu este tocmai usor de parcurs daca nu sunteti atenti pentru ca exista foarte multe curbe care trebuie luate cu grija pentru a nu lovi alte avioane sau sa nu va loviti de alte obstacole. Folositi-va de sagetile de la tastatura pentru a conduce avionul si va invitam sa incercati si alte jocuri de curse cu avioane doar pe jocuricartoon.net!
A fost accesat de : 1,147 ori.
Categoriile din care face parte acest joc sunt urmatoarele: Subcategorii: jocuri curse avioane sau jocuri avioane onlineInformatii despre jocul gratis Curse cu avioane rapide
Curse cu avioane rapide

Acest joc online Curse cu avioane rapide a fost jucat pana in momentul de fata de 1,147 de ori, fiind adaugat pe site-ul nostru de jocuri in data de 2015-08-03 si are o marime de 5.09 MB.
Stele : 1
Jocul a fost votat de 1 ori si a primit 1 stele! Va rugam sa votati jocul daca v-a placut!
Voteaza acest joc

Ads
Copyright © 2012-2016 Jocuri Cartoon Network - jocuricartoon.net. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.